nedjelja, 14. ožujka 2010.

Ožujak gorak si ka žuja.

Nakon 2 god. Fixed limita po prvi put mogu reći da sam prošao mnoge porođajne i riblje poker muke. Napredak u igri je vidljiv ali i dalje ima rupa za pokrpat kroz koje mi uporno cure BB. Igram cijeli mjesec 1/2 i 2/4 i po prvi put imam izlete na 5/10 ali moram priznat da bez obzira šta sam na 5/10 ima uspješne sessione previše je to stresan i prevelik limit za moj bankrol tako da ču se trudit izbjegavat slićne experimente.

Jako puno loših igrača viđam na 1/2 i 2/4 i kako su stolovi previše loose počeo sam jako tajtat šta se na kraju pokazalo dosta uspješno ali još uvijek je sve to prevelika borba. Na 2/4 previše igrača ima na flopu jednostavno je teško ih probit i jako puno ima tikvana koji glume neke fancy poteze a u biti ih sere karta.


Cijeli mj. se vrtim oko iste poker banke jedino šta sam napravio dosta rejka i na kraju mj. to če mi bi jedina zarada ili spas za ostata na 0 ovaj mj.


Broj komentara: 5:

  1. Iz tvojih podataka ispada da rejk na 2/4 iznosi oko 4.41 BB/100 ili circa 24$/100 sto nemos pokrit ni sa kakvim bonusom (nek se rejka 70% hendova, na 100 hendova mozes skupit maximum 7$ bonusa).

    Ni 1/2 nije puno bolji, 4.17 BB/100. S takvim rejkom, osudjen si da budes u sitnom minusu ili u najboljem slucaju oko 0. Ono sto smo prije pricali, ak gubis ili se vrtis oko nule, postanes nervozan zbog stalnih gubitaka, losije igras, frustriran si sto mjesecima nemos ostvarit profit i sl.

    OdgovoriIzbriši
  2. To sam čita na 2+2 forumu baš ta rasprava o rejku na Microgamingu. Nisam ni sam pametan šta da radim.

    OdgovoriIzbriši
  3. http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/can-you-beat-rake-microgaming-708369/

    OdgovoriIzbriši
  4. A cuj, treba izvagat sve faktore, rejk, bonus, rakeback, kvalitetu protivnika i onda vidjet sta ti je najbolje. Mozda najbolje kombinirat vise sajtova pa birat samo najbolje stolove.

    OdgovoriIzbriši