subota, 2. siječnja 2010.

Ciljevi za mjesec Sijećanj.

1. Poker Stars 252$
Banka samo za MTT turnire. Imaju i dobru ponudu za reload bonus još malo ču razmislit oću li uplatit više da očistim te bonuse. Ovdje ću igrat samo nedljeljom kad imaju dobre turnire i kad se zasitim Fixed limita.

2. Full Tilt 200$
Banka za SNG u HUsng i MTT turnire tu ću provodit vrijeme jedino kad budu imali dobre turnire i kad se zasitim Fixed limita.

3. Poker World 73$
Fixed Limit banka. Do kraja mjeseca imam još za očistit dosta bonusa i u slućaju kad nebude dovoljno stolova na Microgaming networku onda ću dodavat stolove odavde.
Tu imam i dosta njihovih žetona i nekih karata za turnire pa kad se zaželim turnira tu ću proves malo vremena igrajući satelite sa njima.

4. Cool Hand 626$
Fixed limit banka. Odi iman još 40$ bonusa tako da ću ovdje igrat dok ne očistim bonus pa ču probat užicat neki reload bonus ako mi nedaju isplatit ću svu lovu odavde i selim dalje.

5. 32Red 320$
Fixed Limit banka. Još nisam uplatio ali kad sjedne lova koju sam povuka sa unibeta ovdje ću nastavit moju expediciju na Microgaming networku i na 0,5/1 limitu. I poćeti ču igrati tek kad očistim bonus sa cool handa. Nadam se da će se nastavit moja pozitivna igra na fixed limitu i zbog odlićne igre na unibetu imam i jako velik apetit. Oni imaju i nekakav keš rejs ali neću trćat nego ču igrat pomalo i sa guštom.

1 komentar: