subota, 3. rujna 2011.

Preporuka za Micro NL igrače

I dalje igram na Virgin pokeru jer stvarno ima na NL10 i NL20 (druge limite nisam igra) ribica tako da svi koji grindaju Micro NL na nekim drugim sajtovima moja preporuka da odrade neku promociju preko POKERSAVVIJA jer uz njihov kickback bonus i first depozit bonus je moguće jako dobro odigrat. Software nije baš im za pohvalit se jer nema hand history i nevide se Muckane karte tako da ponekad stvarno fali ta informacija ali ni to nesmeta kad vidim kako igraju.

Sada igram i na Smart Live pokeru na Ongame mreži di igram prvi put nakon jako dugo vremena i prvi put da igram No Limit na ovoj mreži i jako mnogo letećih riba uleti mogu reći da sam isto tako zadovoljan. I isto tako software im se popravio klizi bez ispadanja sa servera i sl. gluposti kojih je bilo pun kurac, jedinu manu koju mogu navest je nedostatak waiting liste ali ni to nesmeta jer onda imam i veću šansu da uhvatim i dobar stol a onako more ljudi čeka i obično ako je više od 1-2 osobe na Waiting listi onda triba tražit drugi stol.

Tko god grinda Micro limite i gradi svoj bankrol bez bonusa i kickback bonusa koji daju preko 100% rakebacka niste normalni bacate free lovu registrirajte se na POKERSAVVY i miljun posto da čete sami nakon prve promocije shvatit kako je ovo odlična ponuda ja mislim daleko najbolja na cijelom netu.

Aj živi bili, vino pili, cure ljubili ili drkali nek je fortuna na vašoj strani.

Nema komentara:

Objavi komentar